GRØN #2 – merchandise en het eerste concept

Date

Over GRØN

Wij zijn Kiki, Tom & Maartje en wij hebben een meegroeiende plantenpot ontwikkeld waarmee we de plantenpottenmarkt gaan verduurzamen.

Super leuk dat je op de hoogte wilt blijven van ons proces! Hierbij een nieuwe kijk in wat we aan het doen zijn en waar we staan. Blijf wekelijks op de hoogte via onze Instagrampagina @growingnature.nl. Mocht je nog vragen hebben, kan je ons altijd een mailtje sturen!  

Merchandise

Met GRØN gaan we de wereld een stukje duurzamer maken. Dit doen we door een meegroeiende plantenpot te ontwikkelen van duurzaam materiaal. Maar, terwijl dat proces in volle gang is, kunnen wij natuurlijk nu al impact maken. Om een ​​plantenpot te ontwikkelen is er geld nodig. 

Dit willen wij op verschillende manieren binnen halen. Dit willen we doen via subsidies, inversteringen en met de hulp van onze lieve GRØN’ers, jij! We gaan namelijk GRØN merchandise verkopen. Dit doen wij via het uitbrengen van een duurzame hoodie en een mooie draagtas van duurzaam materiaal. 

We hebben dit laten drukken door de Katoen Fabriek in Utrecht. Op deze manier geven we de GRØN’ers de kans een bijdrage te leveren aan dit innovatieve idee en krijgen ze daar ook iets tofs voor terug. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om gewoon te doneren!

Lees meer over de Katoen Fabriek: https://www.katoenfabriek.nl/zeefdruk/

Eerste conceptversie plantenpot

Groot nieuws! Langzaam maar zeker begint het product vorm te krijgen en zijn we stappen aan het zetten in het maken van het product. De eerste conceptversie is een feit!Nu de conceptversie helder is, zijn we toe aan de volgende stap: het 3D printen van het product. Daarna zullen er nog wel een aantal stappen volgen om het product op de markt te kunnen brengen, dus jullie zullen nog even geduld moeten hebben.

Netwerk

Om meer inzichten te krijgen in het gehele proces van het opzetten van een startup, schakelen wij constant ons netwerk in. Zo hebben wij gesprekken met ondernemers, ontwerpers en coaches.
Om het proces te ervoor zorgen dat we in contact staan ​​staan ​​met ons netwerk. Zo hebben wij eens in de zoveel tijd een coachings-sessie, wij hebben contact met iemand die de teksten voor de website schrijft en spreken wij met product-designers over de vormgeving van het product en het proces. Mocht je nu denken: hee, ik zou wel een bijdrage willen / kunnen leveren aan GRØN?

Laat ons dit vooral weten! Mail naar info@growingnature.nl en vertel hoe jij ondersteuning zou kunnen bieden. Wieweet zitten we binnenkort dan wel rond de tafel!Dankjulliewel voor alle support en we houden jullie op de hoogte !!
GRØN laat je groeien groei, jij met ons mee? 

Liefs,
Kiki, Tom & Maartje

More
articles