GRØN #1 – voorstellen en KVK inschrijving

Date

Over GRØN

Wij zijn Kiki, Tom & Maartje en wij hebben een meegroeiende plantenpot ontwikkeld waarmee we de plantenpottenmarkt gaan verduurzamen.

Even voorstellen

Wij zijn Kiki, Tom en Maartje en zijn studenten op de hogeschool Utrecht en Eindhoven. Kiki en Tom zitten in het laatste jaar van hun studie (social work en commerciële economie). Maartje zit in haar derde jaar van de studie fysiotherapie. 
 

Minor ondernemerschap

In September zijn Maartje, Kiki en Tom begonnen met het volgen van de halfjaar durende minor ondernemerschap. Dit was voor ons een ongekend leerproces met ups en downs. In dit proces zijn wij gestart met een ander idee voor een bedrijf, maar halverwege de minor kwamen we erachter dat het idee niet haalbaar was. In plaats van ons daarbij neer te leggen zijn we met veel enthousiasme gaan brainstormen voor nieuwe ideeën. Wij wilde graag een oplossing vinden voor onze doelgroep wat innovatief en duurzaam is. We erachter dat er veel planten dood gaan omdat ze niet omgepot worden. Ook vertelde onze doelgroep dat ze het vervelend vinden om nieuwe plantenpotten te kopen omdat dit niet duurzaam is en veel geld kost. 

Zo is het allemaal begonnen

Met dit idee hebben wij het bedrijf GRØN opgericht. GRØN staat voor groen. Dit refereert naar natuur en duurzaamheid. Dat is precies waar wij voor staan binnen het bedrijf. 

Eind januari was de minor afgelopen en moesten wij de afweging maken om verder te gaan met het bedrijf. Door de vele positieve reacties die we gekregen hebben op ons product en verhaal hebben we besloten om het bedrijf voortzetten (!) en het bedrijf te laten groeien tot een pionierende positie in de plantenpotten markt. 

Het is officieel!

Met trots kunnen wij mededelen dat GRØN sinds 5 februari een officieel bedrijf is! We hebben ons op deze bijzonder middag ingeschreven bij de KVK als VOF (vennootschap onder firma). Met deze inschrijving is voor ons een droom in vervulling gegaan en zijn wij gemotiveerder dan ooit om dit bedrijf te laten slagen. Hier zullen wij de komende maanden hard aan gaan werken. En we houden jou natuurlijk op de hoogte van het proces via deze nieuwsbrief.

GRØN laat je groeien groei, jij met ons mee? 
Liefs,
Kiki, Tom & Maartje

More
articles