Over GRØN

Verstelbaar. Vergroenen. Verbeteren.

GRØN is een duurzaam project dat stimuleert om: 

  • Bewustwording te creëren rondom het vergroenen van de wereld
  • Meer impact te maken door kleine veranderingen
  • Sociaal en vernieuwend te ondernemen

Door het maken van een duurzame bloempot, willen wij jou motiveren om groen om te gaan met groen. Planten zijn namelijk niet alleen een leuke decoratie, maar ook heel goed voor jouw gezondheid! Ze geven namelijk extra zuurstof af en dat heeft een positief effect op bijvoorbeeld je slaap. Kamerplanten groeien snel en zeker als je stekjes koopt. Dan is het belangrijk dat je, als de plant groeit, hem meer ruimte geeft. 

Dit kan hoog in kosten oplopen, omdat je telkens weer nieuwe potten koopt. Maar jouw plant stopt ook met groeien. Zonde! Vinden wij. Met GRØN bespaar je tot wel 4 potten en geef je groen terug aan de natuur.

Met GRØN willen we zowel binnen huis als buiten huis de wereld vergroenen. Samen kunnen we het verschil maken.

— Kiki, Tom & Maartje — Tweet

Kiki Boersen (1996)

Actief en sociaal; dit is Kiki. Met een diploma als Social Worker wil hij als sociaal ondernemer te werk gaan. Hij houdt ervan om te ondernemen en mensen samen te brengen. Dát geeft hem energie. Want iedereen kan wat van iemand leren. 

Hij verbindt niet alleen graag mensen, maar ook goede intenties aan producten. Sociaal ondernemen staat hoog voor Kiki, omdat je hierdoor als individu verschil maakt. Met GRØN wilt Kiki meer jongeren bewust maken van het verschil dat ze kunnen maken.

Maartje Bregman (1998)

Vitaal en ambitieus; dit is Maartje. Als fysiotherapeut in opleiding zit zij letterlijk nooit stil. Want ze loopt niet alleen weekelijks haar rondjes hard, maar ze maakt zich ook hard voor de problemen om haar heen.

Als winnaar van de Womans Heath Blog Award besloot zij haar schrijven groter aan te pakken. De kracht van het teruggeven, werd geboren. Een boek, geschreven door Maartje, hoe jíj de wereld beter kan achterlaten. Daarnaast heeft ze ruim 300 bomen gepland en wilt ze de wereld vergroenen. 

Dat vergroenen doet ze met GRØN. Want als ondernemer met een energieke houding, blijft haar interesse bij duurzaamheid. En GRØN is de ideale manier om dat te verwezenlijken.
Tom Knapen (1998)

Ondernemend en commercieel; dit is Tom. Als student commerciële economie heeft hij gewerkt voor ABN AMRO en FOUR Marketing. Nu zet hij zijn skills in GRØN. Hij maakt zich zorgen hoe de wereld er over 50 jaar uitziet en om daar invloed op uit te oefenen, is hij begonnen met ondernemen. 

Het verbeteren van de wereld; daar gaat de energie van Tom nu heen. Zodat hij anderen kan laten zien dat impact maken klein begint.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. De kleine veranderingen maken het verschil.

Klimaatverandering, milieu-problemen en een plasticsoep: we zijn onze planeet aan het vervuilen. Er zijn al veel mooie initiatieven over de hele wereld. Fantastisch! En wij willen ons hieraan toevoegen. 

Say 'hi'!

IG: @growingnature.nl
Email: info@growingnature.nl
Web: www.lifeofmaart.nl
GRØN - Growing Nature
KVK: 81820690